Postat den av sm7vev | Kommentering avstängd

Inloggningsproblem

Som kanske några har märk så går det inte att logga in på admin sidorna, det är så att man håller på med plattformsbyte och detta innebär att vissa funktioner fått stängas ner.

Vi arbetar på det, och behöver du komma åt att administrera något på medlemssidan så får du höra av dig till klubben så hjälper vi till.

EXTRA MÅNADSMÖTE 29-APRIL

Vi kommer ha ett extra månadsmöte den 29-april vi ska titta på digitala repeatrar, vi kommer att diskutera DMR och Yaesu repeterar om dess fördelar och nackdelar , och på detta vis försöka se om där finns intresse bland våra medlemmar för ett sådant projekt.

Plats: studiefrämjandets lokaler , Järnvägsgatan 41, Helsingborg
Kl 19.00
Välkomna önskar SK7DD

yaesu

DMR

Tisdagsringen SK7DD

Ett försök att sprida information och umgås med klubbmedlemmarna är att vi startar med en tisdagsring var tisdag över vår repeater 145.650 mhz kl 19.00

antenn

Pingst Loppmarknad

loppisannons-2015-ny-webb

Nu är det tid igen för vår traditionella Pingstloppis, detta äger rum den 23 Maj, vi öppnar kl 11.00, på borden finner ni allt i radio och elektronik väg.

Vill du sälja kan du hyra bord och det gör du här det kostar 100 kr/bord

Har du saker som du vill skänka till klubben, så hämtar vi gärna detta, kontakta oss här

2745460106 (1)

Den moderna människan förlitar sig på ett antal radiobaserade system för navigering, kommunikation och transport. Många skulle inte ens fundera eller reagera om tjänsten skulle störas eller förses med falsk information. De flesta skulle inte ens förstå att en störning kan påverka dem. De har aldrig upplevt en störsändare.

Tyvärr blir störningar mot mobiltelefoni, myndigheter och olika typer av trådlösa nät allt vanligare. Alltså: sabotage i vårt välordnade Sverige.

Läs mer HÄR

Postat den av sm7vev | Kommentering avstängd