Studiebesök på Grimeton

Medlemmar i NSRA

Vi kommer att åka och besöka grimeton den 30 mars, anmälan måste göras här (LÄNK) vi kommer samåka  så i din anmälan kan du notera om du kan köra eller åka, anmälan är bindande och allt är till självkostnadspris,entre biljett kostar 60 kr, förslag är att ta med kaffe och fika.

Anmälan senast 16 mars.

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för Studiebesök på Grimeton

Kallelse till Årsmöte.

Nordvästra Skånes Radioamatörer kallar till års möte den 16 mars kl. 15.00 mötet kommer att hållas via Teams, en länk kommer i din e-post dagarna innan mötet.

Motioner ska vara styrelsen tillhanda senast 24-03-01 LÄNK

Vi ser framemot bra deltagande, välkomna./Styrelsen

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för Kallelse till Årsmöte.

Medlem i Nsra

Ny eller gammal medlem i Nordvästra Skånes radioamatörer tid för medlemsavgift.

2024 startar med att det är tid att betala in medlemsavgiften 350 kr. som är så viktig för vår verksamhet, och så att vi kan hålla våra anläggningar igång, repeterarna kostar stora pengar varje år i form av hyra, försäkringar, el, och bredband.

Du betalar in enkelt genom att scanna QR koden med din telefon till swish eller betalar in via banken på Bg 5669-1942 ange alltid din signal eller namn.

Vi skickar all information till dig via e-post viktigt att du även kollar i din skräppost om det skulle hamna där, vi har även information på vår facebookgrupp och hemsida

Byter du adress eller e-post gör en anmälan till vår kassör kassor@sk7dd.se

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för Medlem i Nsra

2 meters repeatern nu ansluten i SVX link nätet.

I dag startar vi vår nya SVX repeater, SVX portal medlemmar i klubben har fått instruktioner på hur du kan använda den.

Här kan du läsa om systembeskrivningen.

Repeaterskolan.

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för 2 meters repeatern nu ansluten i SVX link nätet.

APRS

Är du lite intresserad av vad dina vänner håller hus, eller varför inte själv ansluta dig till APRS vill du lära dig lite mer om APRS läs HÄR

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för APRS