Loppmarknad 8 Oktober.

Åby Radioklubb, SK7OL och Nordvästra Skånes Radioamatörer SK7DD anordnar loppmarknad 8/10 2022 klockan 10.00 i klubbstugan Agentastället, Klippan.
Sluttid cirka klockan 15.00.

Vi arrangerar en loppmarknad där alla har möjlighet att göra sig av med det man inte behöver, så kanske man får en slant till att fylla på junkboxen. Flera andra föreningar är inbjudna för att samköra en lite större loppmarknad.

Limmared Radio & Data AB kommer att vara på plats med en del av sitt sortiment, beställningar kan levereras efter överenskommelse.

Distrikt-7 möte med start klockan 13.00

Förtäring finns till försäljning i form av kaffe, läsk, kakor och varmkorv.

Det finns utrymme för er som vill sälja, men vi vill att ni bokar bord eller plats för bakluckeförsäljning, separat parkering i direkt anslutning till klubblokalen. Kostnad 100 kr för bord och 50 kr för bakluckeförsäljning. Kontakta SM7OYD, Tommy, på telefon 076-7856144.

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för Loppmarknad 8 Oktober.

Klubbträff Pålsjö slott 27 Augusti.

Nsra bjuder in till Klubbträff vid Pålsjö Slott, som vanligt träffas vi kl. 10.00.

Detta är den sista träffen för i år, mer aktiviteter kommer du att se på vår hemsida.
Passa på att visa något roligt experiment, ta gärna med kaffe och fika.
välkomna.

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för Klubbträff Pålsjö slott 27 Augusti.

Grattis SM7JKQ

Grattis till framgången på senaste AM testen, och för er alla som aldrig provat på, testa det är kul.

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för Grattis SM7JKQ

SM 290 Svenska kommuner.

SM 290 Svenska Kommuner är i gång nu, testa du också och registrera dig och häng på och tävla med din kommun.

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för SM 290 Svenska kommuner.

Medlemsavgiften 2022

Är du redan medlem eller vill bli medlem betalar du in medlemsavgiften till klubben senast den 30 januari på någon av nedan betalningsalternativen.

Medlemsavgiften för 2022 är 280 kr!
Betala in senast 30 januari 2022!
Bankgiro 5669-1942
Swish 123 541 74 49

OBS ANGE alltid ditt Call elller fullständiga namn.

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för Medlemsavgiften 2022

NSRA Klubbträffar

30-juli

Klubben bjuder in till spontana klubbträffar sista lördagen i varje månad, med start den 26- Mars kl 10.00 (OBS ny tid) plats Pålsjö slott (trädgården) du tar med din fika och din radio och träffas och har en kul förmiddag med klubb medlemmarna. https://kartor.eniro.se/m/YfDSQ

Vi kommer ha det följande datum ingen anmälan man bara dyker upp , 30-juli, 27-Augusti.

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för NSRA Klubbträffar