Vårens aktiviteter.

Nu är vårens program spikat.

Årsmöte 19-Mars via Teams länk till mötet kommer till din mail.

Motioner ska vara till styrelsen senast 1 Mars.

25- Februari kl. 15.00 håller vi ett föredrag på hur du hanterar och kommer igång med SVX repeterarna.

13-april kl. 19.00 Linus kommer och berättar om Klubbens AIS,

9- Maj får du en uppdatering och tips om lödning.

27- maj kl. 10.00 Klubbträffar startar med första träffen vid Pålsjö slott, och fortsätter sista lördagen i varje månad.

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för Vårens aktiviteter.

Medlem i Nsra

Ett år går så fort, nu ser vi fram emot ett kul 2023.

Klubben kommer att föreläsningar med olika teman, och massa spontana aktiviteter, vi kommer även återuppta klubbträffarna under våren och sommaren

Vi driver aktivt våra repeatrar, något nytt är att vi har startat upp vår nya SVX repeater, nu med nya möjligheter på det analoga 2 m,

Vi ser i framemot dig som medlem under 2023, och ditt stöd för repeterarna.

Nytt år medför att det är tid för att betala sin medlemsavgift, klubben har i alla år strävat efter att ha en så låg avgift som möjligt, våra stora kostnader är våra repeateranläggning, drift och underhåll, försäkringar m.m.

Du betalar in avgiften 290 kr på Swich eller bankgirot, ange dig anropssignal eller namn.

Bankgiro: 5669-1942.

Swish 123 541 74 49 eller scanna loggan ovan.

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för Medlem i Nsra

2 meters repeatern nu ansluten i SVX link nätet.

I dag startar vi vår nya SVX repeater, SVX portal medlemmar i klubben har fått instruktioner på hur du kan använda den.

Här kan du läsa om systembeskrivningen.

Repeaterskolan.

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för 2 meters repeatern nu ansluten i SVX link nätet.

Klubben söker material.

Klubben söker lite material, är det någon som har följande som man vill skänka eller sälja till rätt pris.

• Nätverksuttag, utanpåliggande, tvåportas, RJ45 minst CAT5e.
  • Nätverkskabel för utomhusförläggning, skärmad FTP, minst 40 m.
  • Ethernet patchkabel, allt av intresse. Gärna skärmat FTP.
  • Nätverksswitch med POE, management med webinterface, stöd för VLAN, gärna 12VDC matning.
  • En 19” Ethernett patchpanel för keystone hål/kontakter, gärna med kontakter.
  • Linjär nätdel 5VDC, 3A.
  • Säkringsplintar för DIN-skena.

Kontakta oss gärna HÄR

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för Klubben söker material.

Klubbens AIS mottagare

På klubbens AIS kan man följa båtarna i hela Nordeuropa, stora som små, kanske känner du någon som är ute och seglar.

MarineTraffic: Global Ship Tracking Intelligence | AIS Marine Traffic

Publicerat i Aktiviteter | Kommentarer inaktiverade för Klubbens AIS mottagare

APRS

Är du lite intresserad av vad dina vänner håller hus, eller varför inte själv ansluta dig till APRS vill du lära dig lite mer om APRS läs HÄR